Antwerpen

 Op de Jagersdreef 1 te Schoten bevindt zich dit recent en semi-industrieel gebouw. Dit beschikt over 1685 m2 magazijnruimte en 1920 m2 kantoorruimte.

Locatie: De ligging zorgt voor een goede verbinding met de E19 of A12 naar Brussel, de E313 naar Luik, de E17 naar Gent en het noordwesten van België via de A34. Hierdoor bent u op 10 minuten in Antwerpen, op 30 minuten in Brede, op 70 minuten in Luik, op 45 minuten in Brussel en op 40 minuten in Gent.

De goede locatie maakt het ideaal voor kleine KMO’s die op zoek zijn naar een kwalitatief gebouw.

Vilvoorde

Tegenover het Station van Vilvoorde vindt u het Business Center Vilvoorde. Dit goed gelegen gebouw beschikt over kantoren en een handelspand van 193m2 dat recentelijk vernieuwd is. We hebben momenteel nog 2 kantoren ter beschikking van 110 en 281 m2.

Alle kantoren zijn voorzien van de moderne faciliteiten zoals o.a. een computervloer, airconditioning, zonneblinden, aansluiting voor internet en telefonie,.. Aan de achterkant van het gebouw is er een ruime parking voorzien.

Momenteel zijn we bezig met een nieuw renovatieproject, namelijk de bouw van 6 appartementen. De oplevering van de eerste 2 appartementen wordt verwacht eind september.

Leuven

Op 3 km van Leuven-centrum bevindt zich het bedrijvenpark De Vunt. Dit gebouw beschikt over verschillende kantoren tussen de 30m2 en 300m2, die voorzien zijn van de moderne faciliteiten zoals o.a. airco, zonneblinden, aansluiting internet en telefonie,… Er is ook de mogelijkheid voor het bijhuren van archiefruimten. 

De Vunt is makkelijk bereikbaar via de E314 (Leuven-Hasselt, afrit 20), waardoor uitstekende toegankelijkheid gegarandeerd wordt.

Hasselt

Het Business Center is gelegen op het industrieterrein van Kiewit. Het beschikt over kantoren, vergaderruimten en magazijnen. Het gebouw bevindt zich op 3 km van het stadscentrum. Dit is vlot bereikbaar langs de belangrijke Noord-Zuidverbinding (N74) en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het magazijn met een oppervlakte van 150 m2 hoort sinds 2017 tot de uitbreiding van het Business Center.

Naast het magazijn is er ook een kantoor van 30 m2 beschikbaar.